Ihania klassikoita olette lähetelleet! Upeita paketteja ja ihania reseptejä. Huomaa kyllä, että pakettien eteen on nähty vaivaa ja laitetu persoonaa peliin. Kiitos siitä!

Paketit ovat pääasiallisesti saapuneet perille ajoissa ja raportoitu Emolle. Muutamia pikku myöhästymisiä on sattunut, mutta asia on saatu kuntoon pikaisesti Emon huomautuksesta.

Yksi paketti on vielä raportoimatta, kun vastaanottaja on matkoilla. Hän on Emoa asiasta informoinut ja palaa asiaan, kun on kotikulmilla jälleen.

Mutta sitten kinkkisempi homma... yksi rinkiläinen on kadonnut. Hän ei ole parilleen pakettia lähettänyt, eikä omaa pakettiaan postista noutanut. Emo on yrittänyt ottaa eri konstein häneen yhteyttä, tuloksetta. Asianosaisia on asiasta informoitu ja seuraamme tilannetta.

Nyt voi sitten alkaa koota noita auringonsäteitä huhtikuun pakettia varten ja paketit saa kiikuttaa jo postiin

 EDIT 31.3: Vielä tämä ilta aikaa osallistua kirjaarvontaan. Lähetä Emolle kuva tekemästäsi leivonnaisesta, jossa olet käyttänyt jotain SLY paketista saamaasi tuotetta, niin olet mukana kahden kirjapalkinnon arvonnassa. Osallistumisaika päättyy tänään klo 24.00.

Arvonnan pyrin suorittamaan huomenna 1.4.2010