Pääosin rinkiläiset ovat saaneet yhteyden pariinsa. Muutamaa yhteydenottoa vielä peräänkuulutetaan. Kyseisille ole lähetellyt postia ja toivon, että asia saadaan kuntoon viikonlopun aikana.

Niin ja lopullinen jäsenmäärä on tällä kierroksella 46.

Nyt voittekin jo alkaa suunnitella tulevia paketteja. Olen hieman avannut teemoja, mutta nämä ohjeet eivät ole sitovia. Emo on hyvin suvaitsevainen ja avarakatseinen ,olkaa tekin.

Tarkastelkaa parinne mieltymyksiä ja kootkaa pakettit ajatuksella. Se on tärkeintä.

Teemat

Rakkaus:

Rakkaus teeman voi ottaa hyvinkin vapaasti. Rakkaus ei ole pelkkää vaaleanpunaista unelmaa ja sydämiä. Toki ne ovat kyllä aina vaan niin ihania. Rakkaus voi olla hyvinkin tulista tai vaikka arkista. Rakastaa voi italialaista ruokakulttuuria tai salmiakkia.

Klassikko:

Paketin voi koota jonkin omasta mielestään klassikko arvonimen ansaitsevan leivonnaisen ympärille. Klassikko voi olla mummon ruisleipä tai joka juhannuksena leivottava marjapiirakka. Klassikkoteemaa voi lähestyä myös kansainvälisen klassikon kautta, esim. Sacherkakku. Muistakaa liittää pakettiin mukaan hieman perusteluja valinnallenne. On mukava lueskella tarinoita ja kertomuksia leivonnaisten takaa. Ne antavat sille huomattavan lisäarvon.

Kevät/pääsiäinen:

Kevät ja luonnon herääminen talviunesta inspiroi varmasti raikkaisiin paketteihin. Pääsiäinen pitää sisällään monenmoisia herkkuja ja reseptejä. Kokoa paketti ajatuksella ja auringonsäteillä