Kahdeksantoista ehdokkaan joukosta pienen onnettareni käsi nosti Nooran, Keittiössä tapahtuu-blogin lapun.

Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistujille!

Nyt voikin alkaa lähettelemään kuvia leivonnaisista Maaliskuun arvontaan. Leivonnaiset saavat siis olla tehdyt Helmikuun tai Maaliskuun paketin tuotteista.

Kirjapalkintoina on tälläkertaa

Rigg Annie: Lahjoja keittiöstä
100 vastustamatonta lahjaa kaikkiin tilaisuuksiin

100 itse tehtyä lahjaa – kaikkiin vuodenaikoihin, kaikkiin tilaisuuksiin

Onko mitään ihanampaa kuin saada lahjaksi rasiallinen suussa sulavia, itse tehtyjä suklaakonvehteja, tölkillinen pikanttia chutneya tai pullo raikasta raparperijuomaa – varsinkin, jos se on pakattu ja nimikoitu käsin juuri sinulle?

Itse tehdyt lahjat ovat luova tapa säästää ja nauttia lahjan hankkimisesta aivan eri tavalla kuin vain ostamalla saman asian valmiina. Parhaat ruokalahjat ovat myös niitä, joista saaja muistaa, että se on ollut rakkaudella tehty.

Lahjoja keittiöstä esittelee mitä mielikuvituksellisimpia reseptejä kiinalaisista onnenkekseistä chilivodkaan ja unelmien leivonnaisiin. Kekseliäät koristelut ja paketoinnit ilahduttavat lahjan saajaa, oli kyseessä sitten syntymäpäiväsankari, hääpari, vastasyntyneen vanhemmat tai ystävä, jota haluat kiittää. Jokaiselle löytyy kirjasta lahja, jossa on oma yllätyksellinen ja elegantti säväyksensä – jonka olet sinä tehnyt.

 
Tekijät Muurinen, Pirjo (Kääntäjä)
Wikholm, Ingrid (Kirjoittaja
Kirja kaikille, joiden sydämen suklaa on vallannut. Browniet eli ruuduiksi leikattavat, amerikkalaiset levyleivonnaiset ovat ulkonäöltään ja maultaan viettelevän täyteläisiä suklaaherkkuja. Sisältä pehmeät ja päältä rasahtavan rapeat browniet sopivat yhtä hyvin tarjottaviksi kutsuille kuin yksityisiin herkutteluhetkiin.

Tämän kirjan selkeiden ohjeiden avulla kotikokki loihtii helposti klassiset browniet tai vaikkapa ananaksella, inkiväärillä tai kookoksella maustetut ruudut. Mukana on myös valkosuklaata sisältävien blondieruutujen ohjeita. Viehättävä kuvitus inspiroi kokeilemaan ja herättää ehkä suklaanhimon...
 

Aurinkoa päiväänne

T: Emo